Ju äldre jag blir desto mer blir jag väldigt pepp (läs galen 😂) av denna tid på året inför jul. 😊😊. Granen kommer fortfarande absolut inte in förren kvällen den 23.e och bröd ska bakas och chokladtryfflar göras (chokladtryfflar är min grej)
Lindas mathörna finns även på Instagram och Facebook och glöm inte att följa mig på bloggen så du inte missar massa mumsiga recept. Scrolla ner och skriv in din mailadress ⬇⬇. Här kan du läsa om mina kokböcker.
Det finns många rätter du kan förbereda innan julafton som kommer underlätta din matlagning inför julbordet. Revbensspjällen lagar du innan och bara penslar på glaze och kör i ugnen. Köttbullarna kör du i slowcookern (ja, det BLIR KANON) så steker du bara på dem på låg värme.
Vill du göra en bubblare på julbordet så prova att göra pulled beef som du kokar i glögg som blir fullkomligt amazing. Du serverar den på små brödskivor med picklad rödlök och vitlöksfräst grönkål. Sedan kan du göra även brysselkålen innan och sedan blanda ihop med fetaost och granatäpple precis innan. Baka snabbt limpan med dadlar och solroskärnor på filmjölk och bikarbonat. Ingen jäsning här uran bara rör ihop och in i ugnen.
Baka detta bröd med dadlar och solrosfrön
Kokböcker och ljudbok från Lindas Mathörna– LÄS MER HÄR
0 comments on “7 julbordsrätter som du kan förbereda i slowcookern”Add yours →