8 billiga slowcookermatlådor

Nu är jobbet igång för många och även om jag jobbar hemifrån mer efter Corona startade så behöver jag matlådor. Nästan ännu mer har jag märkt. Ett tag så tänkte jag- Men nu när jag jobbar mer hemma och jag älskar ju att laga mat så jag kan ju laga både lunch och middag. Nop- det funkade inte alls. Det blev bara äggmackor och fryspizza ett tag. Om man inte har med sig mat på jobbet så kan man gå och köpa något gott men hemma så blir det inte så.

Så matlådor behövs och nu i januari så behöver de dessutom vara billiga och gärna gå att variera. Här kommer 8 st recept som är billiga och kan varieras på olika sätt när du ska äta dem. Koka gärna en stor batch av ris och ha och ta fram.

Lindas mathörna finns även på Instagram och Facebook och glöm inte att följa mig på bloggen så du inte missar massa mumsiga recept. Scrolla ner och skriv in din mailadress ⬇⬇. Här kan du läsa om mina slowcookingböcker.

Bahn mi- vietnamesiska smakar som ingefära, lime och vitlök gör denna rätt så smakrik och du kan äta den i libabröd, i baguette och med ris tillsammans med goda tillbehör. Gör den på fläskkarre, fläskytterfile eller skinkstek.

Grekisk allt i ett gryta med fetaost och oliver– en allt i ett gryta som är fullkompigt magisk och bara bli godare dagarna efter du lagat den.

Potatis, purjolök och palsternackssoppa med dadel och nöt-topping– soppa är så bra att ha som lunch, ta med topping och ett gott bröd så kommer resten av dagen bli kanon

Kycklinggryta med aprikoser och mango chutney
Med bulgur och en god sallad är detta en suverän matlåda. Du kan även äta den med pommes eller ris.

Kikärts- och linsgryta med kokosmjölk och mango chutney– en perfekt veggogryta med mycket smak.

Köttfärsås med champinjoner, palsternacka och morötter– dryga ut köttfärsåsen med billiga rotfrukter

Linsgryta med kokosmjölk och äpple– en annan veggorätt som blir så god

Enklaste kycklingen med citron och honung– kycklingben som du kan servera med ris, pasta, klyftpotatis eller bena ut köttet och rulla in i en wrap.

Kokböcker och ljudbok från Lindas MathörnaLÄS MER HÄR

2 comments on “8 billiga slowcookermatlådorAdd yours →

  1. Hej och tack för toppenrecept! Eftersom jag är singel brukar jag alltid kolla efter extrapris på förpackade färdigrivna rotfrukter. Helt perfekt att slänga i slowcookern!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *