De godaste 8 tacorecepten i slowcookern!

Jag minns faktiskt första gången jag åt tacos. Jag var kanske 9 år och vi blev bjudna på tacos hos mina grannar som jag och min mamma bodde bredvid och jag älskade det på en gång! Då var det tacoskalen som gällde som alltid kraschade sönder och vi hade alltid majs i köttfärsen.

Nu är det lite annorlunda med tacobåtar, tortillas, nachos, tacotubs, tacochips i alla möjliga smaker och storlekar. Och även såserna är många nu. Jag är av den åsikten att man kan aldrig ha för mycket eller för många såser. 3 såser är helt rimligt i min värld på en tacos. Salsasås, gräddfil och avokadosås. Tack och lov förstår min yngsta son mig så jag är inte ensam med trippeldippning och ösning av såser på allt 😂

Du kan laga så många olika varianter på tacotemat och slowcookern gör det mesta fantastiskt gott 🤩🤩

Glöm inte att följa med på Instagram och Facebook för mer matinspiration i vardagen 😊

Här kommer 8 underbara recept för slowcookern:

Taco- next level- med lime, öl och chili

Pulled chicken i öl med chiplote

Tacogryta med potatis och majs

Pulled pork med tacosås

Allt i ett- chili med högrev, öl, chipolte och potatis

Tacogryta med sötpotatis

Tacogratäng med majs

Godaste salsasåsen

Här är ett bonusrecept:

Tacogratäng i ugn med kycklingfärs

Kokböcker, ljudböcker och Slowcookingskolan från Lindas Mathörna

Slowcooking- en introduktion och 80 recept som alla kan laga beställ den via Isaberg förlag, Bokus och Adlibris
Vet du inte var du ska börja? Vill du se bredden av allt du kan laga i din slowcooker? Då är detta kokboken för dig.

Slowcooking i vardagen” – beställ den via Isaberg Förlag, Bokus eller Adlibris
Hur får du vardagslogistiken att går ihop? Denna bok hjälper dig till en godare och mindre stressad matvardag

”Kom i form med din slowcooker”– beställ den via Isaberg Förlag, Bokus eller Adlibris
Kaloriberäknade recept som gör dig lycklig.

Ljudbok Slowcooking – en resa till en lättare och godare matvardag finns nu på Bokus, Adlibris, Storytel, Bookbeat, Nexatory till exempel.

Slowcookingskolan– här lär du dig allt du behöver veta för att komma igång med slowcooking

0 comments on “De godaste 8 tacorecepten i slowcookern!Add yours →

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *