Slowcookingskolan

Slowcookingskolan

Välkommen till slowcookingskolan!

Mitt namn är Linda och jag kommer vara din guide till denna underbara värld av slowcooking. Jag kommer lägga upp delar regelbundet under hösten och vintern 21/22 och nedan kan du se vilka delar jag tänker ta upp. Det kommer säkert komma till flera ämnen allt eftersom jag får veta vad just du vill veta. Så maila (linda@lindasmathorna.se) , kommentera i inläggen eller skicka ett meddelande på Facebook om vad just du vill veta om slowcooking.

Jag i mitt kök i Järna

Del 1- Vad är slowcooking?

Del 2- Hur fungerar en slowcooker?

Del 3- Kryddor och smaksättare

Del 4- Hur beter sig råvaror?

Del 5- Maxa logistiken, minska matstressen

Del 6- Billig slowcooking

Del 7- Slowcooking för dig som inte gillar att laga mat

Del 8- No waste slowcooking

Del 9- Baka i slowcookern

Del 10- Matlådor: en bas, många varianter

Del 11- Barnmat i slowcookern

Del 12- Vegetarisk matlagning i slowcooker

Del 13- Freezer meals

Del 14- Slowcooking till fest

Del 15- Konvertera recept- spis, slowcooker, tryckkokare

Del 16- Så överlever du småbarnsåren med din slowcooker

Del 17- Slowcooking för IBS och känsliga magar

Säsongstema- Jul i slowcookern

Säsongstema- Nyår i slowcookern

Säsongstema- Påsk i slowcookern

Säsongstema- Midsommar i slowcookern