Tips på mat för student/examensavslutningar med hjälp av din slowcooker

Ska du laga mat till många människor och vill kunna förbereda mycket innan. Då har jag ett gäng perfekta recept som du kan använda. Kyckling med pesto, pulled lamm eller carnitas! Alla dessa rätter är perfekta att förbereda innan och sedan bara kan du fokusera på tillbehören på själva dagen.

Denna kyckling är perfekt för buffebordet. Denna gjorde jag på min systerdotters examensfest då hon blev färdig musiklärare. Då gjorde jag den med röd pesto som du ser på bilden.

Lindas mathörna finns även på Instagram och Facebook. Följ mig på bloggen så du inte missar massa mumsiga recept. Scrolla ner och skriv in din mailadress ⬇⬇Här kan du läsa om mina slowcookingböcker och här om vilka Crock-Pots jag använder

Pestokyckling

Bästa sommarkycklingen

Tycker du om lamm så är detta en kanonbra rätt att servera till många

Pulled lamm med citron, fetaost, timjan, honung och balsamvinäger

Pulled lamm

Vill du köra en tacoinspirerad buffé så jag jag varmt rekommendera Carnitas. Den kan du göra flera dagar i förväg och sedan värmer du den bara i ugnen innan servering.

Carnitas

Pulled överhuvudtaget är perfekt bjudmat för större sällskap. Här jag jag samlat 12 grymma recept på olika pulled.

Kokböcker, ljudböcker och Slowcookingskolan från Lindas Mathörna- läs mer här

0 comments on “Tips på mat för student/examensavslutningar med hjälp av din slowcookerAdd yours →

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *