Pulled pork med tacosås

den

Så enkelt och så gott! Du tar en fläskytterfilé eller fläskkarré och tacosås och huxflux så har du en supergod middag!

Detta är verkligen en vardagsfavorit- jag kokar en stor sats ris och sen har jag (såklart) picklad rödlök och (såklart igen) Green Goddess-dressingen och varierar mig med grönsaker.

Pulled pork med tacosås
4-6 portioner
800 g fläskytterfilé eller fläskkarré
2 burkar tacosås a 230 g, valfri styrka
3 msk tomatpuré
1 dl vatten
1 grönsaksbuljongtärning
1 tsk salt

Gör så här:
– Bryn köttet i en stekpanna eller i direkt i din slowcooker om du har den funktionen
– Häll i tacosås och resten av ingredienser och rör om lite
– Kör på LÅG i 7-8 h eller HÖG i 5-6 h
– Tryck på köttet eller dra i det med gafflar så det faller isär och blanda runt ordentligt så det blandar sig med såsen.

Servera med ris, picklad rödlök och massa grönsaker
t ex: sallad, majs, gurka, fefferoni, tomat, riven ost, gräddfil…


Slowcookerkokboken

Slowcookerkokboken finnas att beställa på Isaberg förlag, Bokus och Adlibris

Lindas mathörna finns även på Instagram och Facebook

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *