Jag gör en serie inlägg nu för att det var så vansinnigt roligt att fråga er om tips! Så här kommer krusbärsinlägget 😊 här är röda vinbär- inlägget och håll utkik efter plommoninlägget 🙂
Lindas mathörna finns även på Instagram och Facebook. Kika in på Crockpotskolan för tips pch recept och följ mig på bloggen så du inte missar massa mumsiga recept. Scrolla ner och skriv in din mailadress ⬇⬇.
Här kommer några recept och sedan kommer ett gäng tips från er 🙂
- Krusbärsmarmelad med kardemumma
- Krusbärsmarmelad av MatGeek
- Krusbärscurd av MatGeek
- Krusbärspaj med vit choklad
- Krusbärskyckling
- Krusbärskräm
- Krusbärsmarmelad med vaniljstång (Tack Monica)
- Rab-vin-krussaft med lika delar rabarber, röda vinbär och krusbärs (Tack AnnChristine)
- Krusbärschutney med chili och ingefära (Tack Anna)
- Sylt, marmelad och smulpaj! (Tack Maria)
- Krusbärsmarmelad till ost (Tack Kicki)
- Krusbärssylt till pannkakor (Tack Margareta)
- Frysa krusbär och ha i saft och drinkar (Tack Christin)
- Fryser bären och äter under vintern till naturell yoghurt (Tack Gun-May)
Och vi avslutar med Tant Gröns krusbärsmos från Agneta 🙂
Kokböcker från Lindas Mathörna
0 comments on “Krusbär! 15 tips och recept för dina krusbär”Add yours →