Pumparecept och annat mumsigt till Halloween

Halloween är en av mina favorithögtider! Äntligen får man ta på sig häxhatten och hänga upp spindlar och dödskallar utan att någon tycker man är konstig. Jag har en speciell tradition att köra Halloweenspinning som jag kört nu i 21 år och det passet är heligt!

Pumpa är något som kommer mer och mer i Sverige och när man väl börjat testa så vill man bara laga mer 🎃🎃 Jag brukar använda butternutt, den är söt i smaken och man brukar få den rätt billigt i affärerna.

Lindas mathörna finns även på Instagram och Facebook. Följ mig på bloggen så du inte missar massa mumsiga recept. Scrolla ner och skriv in din mailadress ⬇⬇. Här kan du läsa om mina slowcookingböcker och kika in på Crockpotskolan för tips pch recept.

Basrecept – slökokt pumpa

Soppa:
Butternussoppa med kokosmjölk, röd curry toppad med granatäpple

Pizza:
Pumpapizza med grönkål och parmesan

Pasta
Pasta med fetaost och slökokt pumpa

Bakning:
Chokladfladdermöss

Kokböcker och ljudbok från Lindas Mathörna

Slowcooking och tryckkokning- en introduktion och 80 recept som alla kan laga – Köp den på Isaberg Förlag, Bokus eller Adlibris

Slowcooking i vardagen” – beställ den via Isaberg Förlag, Bokus eller Adlibris

”Kom i form med din slowcooker”– beställ den via Isaberg Förlag, Bokus eller Adlibris

Ljudbok Slowcooking – en resa till en lättare och godare matvardag finns nu på Bokus, Adlibris, Storytel, Bookbeat, Nexatory till exempel.

”Slottsdrakens kokbok- kungligt goda recept” en unik kokbok för barn i 8- 12 års åldern som blandar recept med sagor om draken Flamma som lär sig laga mat. Beställ på Isaberg Förlag, Bokus eller Adlibris

0 comments on “Pumparecept och annat mumsigt till HalloweenAdd yours →

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *