När man är trött och har en fläskytterfilé och sötpotatis så kan du faktiskt skapa en så god middag!
Lägg bara ner allt i slowcookern, kör på låg i 5-6 h och voila! Dinner is served! Jag la bara ner fläskytterfilen och sköljde sötpotatisen i vatten och slog in i folie och la ned bredvid. Det behövs ingen extra vätska för det blir sky av köttet, men det skulle inte varit fel att ha brett på 1 dl BBQ-sås på köttet 😊. Jag älskar att lägga ner lite smör i den krämiga sötpotatisen och krydda med lite salt och vitlökspulvet. och sedan äta med chilibearnaise!! Lycka på en tallrik…
Dag två värmde jag köttet i en ugnform på grillläget och åt i tortillas med tacosås och grönsaker.
Här är några andra livesavings middagar på 2 ingredienser som är så enkla och goda 😊
Lindas mathörna finns även på Instagram och Facebook. Följ mig på bloggen så du inte missar massa mumsiga recept. Scrolla ner och skriv in din mailadress ⬇⬇. Här kan du läsa om mina slowcookingböcker och här om vilka Crock-Pots jag använder

Den enklaste pulled porken med sötpotatis i slowcookern
4 portioner
1 kg fläskytterfilé
1 tsk salt
1 tsk vitlökspulver
1 tsk kött och grillkrydda
1 stor sötpotatis
Gör så här:
- Lägg ner köttet i slowcookern.
- Krydda med kryddorna och ringla lite smör eller margarin över.
- Skölj sötpotatisen i vatten och stick hål på skalet med en gaffel ca 5-6 gånger.
- Slå in sötpotatisen i folie och lägg ner bredvid köttet.
- Kör på låg i 5-6 h.
- Tryck sönder köttet med en stekspade.
- Done!


Kokböcker och ljudbok från Lindas Mathörna– LÄS MER HÄR



1 comment on “Den enklaste pulled porken med sötpotatis i slowcookern”Add yours →