Vinn en Crock-Pot och mina kokböcker!

Denna tävling är ett betalt samarbete mellan Crockpot-nordic och Lindas mathörna

Vinn en Crockpot och mina två slowcookingkokböcker, personligt signerade till dig!

Tävlingen är på Facebook och du hittar tävlingsinlägget här

Jag fyller år 14 april och det bästa som finns är att göra andra glada för då blir jag glad 😊 Därför tävlar jag och Crockpot ut det bästa jag kan komma på. En Crockpot OCH båda mina kokböcker som jag kommer signera personligt till vinnaren 🤩🤩 Hurra!! Läs mer om böckerna här.

Tävlingen är på Facebook och du hittar inlägget HÄR

Hur tävlar du?

  1. Gilla Lindas Mathörna på Facebook.
  2. Gilla @crockpot_nordic på instagram eller Facebook .
  3. Kommentera i tävlingsinlägget vad du skulle vilja laga i din nya Crockpot.
  4. Tagga 3 kompisar du tror skulle vilja vinna en Crockpot i inlägget på Facebook

Sista tävlingsdagen är onsdag 13 april. Vinnaren utses på min födelsedag den 14 april.

Det är denna Crockpot som du kan vinna! Den är hela 7,5 liter, vilket gör den perfekt för att laga en grymt god middag till familjen och samtidigt få ett gäng matlådor på köpet. Innergrytan är av keramik vilket gör att den går att diska i diskmaskinen. Win, win, win på alla fronter alltså 😊

När du deltar godkänner du villkoren för tävlingen. Tävlingen pågår t o m 13 april 2022.
Denna tävling är inte sponsrad, organiserad eller administrerad av facebook eller instagram. Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren.

Vinnaren kommer bli kontaktad via Facebook av Lindas Mathörna.

0 comments on “Vinn en Crock-Pot och mina kokböcker!Add yours →

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *