Asiatiska smaker kan aldrig bli fel! Ingefära, soja, chili- det är sånt min kropp skriker efter när hösten faller på och man känner att förkylningar står för dörren. Här har vi tre recept som, med inte för många och krångliga ingredienser, ger vardagen lite nya smaker.
Prova och byta ut något och kommentera gärna hur det blev så ger vi ännu fler tips för hur vi kan variera vår mat.
Pulled pork med asiatisk coleslaw
Gör en enkel pulled pork och spetsa till tillbehören med en asiatisk touch med t ex förskriven ingefära
Bulgogi
Så enkel bas som du lagar i slowcookern, sedan toppar du med allt som är gott <3
Pulled beef korean style
Päron är den hemliga ingrediensen i denna smakrika rätt
Tidigare veckans slowcookertips:
I november så släppte jag min första kokbok som slowcooking. Nu kan du köpa boken på Bokus eller via förlaget Isaberg
Följ mig på Instagram och Facebook för mer matlagning i vardagen
0 comments on “Veckans slowcookertips- asiatiskt”Add yours →