Pastaomelett med tomat och fetaost på överbliven pasta

Detta är helt galet gott, billigt och perfekt att göra på överbliven pasta som inte åt upp dagen innan. Nu när matpriserna bara rusar iväg så är det extra viktigt att inte slänga mat utan att försöka använda det mesta som blir över. Pasta är något som ofta blir över hos oss då det är helt omöjligt att veta om barnen är lite, medel eller vrålhungriga så jag gör ofta mycket för man vill ju att barnen ska äta sig mätta. Då är denna omelett perfekt att slänga ihop dagen efter 🤩

Lindas mathörna finns även på Instagram och Facebook och glöm inte att följa mig på bloggen så du inte missar massa mumsiga recept. Scrolla ner och skriv in din mailadress ⬇⬇. Här kan du läsa om mina slowcookingböcker.

Pastaomelett med tomat och fetaost på överbliven pasta
1 portioner

3 ägg
1 msk mjölk
1 krm vitlökspulver
1 krm salt
2 dl kokt pasta (jag klippte min i mindre bitar)
1 tomat, skuren i bitar
ca 50 g fetaost eller 1 dl riven ost

smör att steka i

  • Värm en stekpanna på medelhög värme
  • Vispa ihop ägg, mjöl, vitlökspulver och salt.
  • Värm en platta på medelhög värme och häll i smör.
  • Häll ner omelettröran och häll ner pasta . Lägg sedan på tomaterna och smula över fetaost.
  • Stek tills äggstanningen är fast och inte running.

1 comment on “Pastaomelett med tomat och fetaost på överbliven pastaAdd yours →

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *