Ny kokbok i höst! Slowcooking i vardagen- förbeställ redan idag!

Det är heeelt fantastiskt! Jag släpper en till slowcookerkokbok i höst! Wiihoooo!! 🙂 Detta är ju såklart tack vare alla er fantatistika slowcookers som lagar min mat och uppskattar mina recept och dessutom gärna skickar meddelanden och kommenterar där ni berättar vad ni lagar och bara är allmänt bäst! Tack för att ni finns!! <3<3<3

Denna kokbok har temat ”Slowcooking i vardagen”. Jag läser alltid alla era kommentarar på bloggen, Facebook och Instagram och ser vilka recept ni verkar uppskatta mest och att kunna använda slowcookern till att laga mat i vardagen är ett tydligt tema. Det är ju så jag använder slowcookern till största del så nu får ni en hel kokbok som med recept som jag hoppas kan underlätta er matvardag 🙂

Du kan förbeställa den från och med idag på Isaberg Förlag 🙂 Och om du dessutom förbeställer innan den 30 juni så får du dessutom ett signerat exemplar 🙂 Woop woop!!

Recepten är baserade på torkade kryddor, buljongtärningar och andra smaksättare som de flesta har hemma. Sedan har jag kombinerat ihop dessa på massa olika sätt med olika råvaror för att få en bred variation på rätter. Det finns 5 kategorier- kött, kyckling, fisk, vegetariskt och frukost och totalt landade vi ett 60-tal recept.

Jag har också lagt extra krut på recept som kan gå 8-10 h.

Exempel på rätter:
– Pulled beef i korvbröd
– Aprikoskyckling med zucchini
– Fiskgryta med saffran, kokosmjölk och räkor
– Vegetarisk asiatisk linsröra med äggnudlar
– Päron och havregröt med valnötter

Sedan har jag gjort olika temauppslag som jag kallar för X 3. Då gör du en bas i slowcookern (t ex ratatouille) och sedan har jag använt den på tre olika sätt. Med ratatouille gjorde jag en pasta med parmesan, en pizza med riven hallouimi och sen shakshuka med ägg. (Du förstår att jag inte lider jättemycket när jag gör sånt här 😉 )

Jag hoppas så innerligt att detta faktiskt kan hjälpa till i din matlagningsvardag och minska stressen runt matlagning så mer tid och energi kan läggas på själva middagsstunden tillsammans med familjen <3

Jag längtar efter att boken släpps (vi siktar på i slutet av september) för att få höra vad ni tycker om den 🙂

Vill skicka ett speciellt tack till fantatistika Eva på Isaberg förlag som fortsätter att tro på mig och mina matäventyr! <3


Slowcookerkokböcker

Slowcookerkokboken finnas att beställa på Isaberg förlag, Bokus och Adlibris

Förbeställ ”Slowcooking i vardagen på Isaberg Förlag (beräknad släpp i slutet av september)

Lindas mathörna finns även på Instagram och Facebook

0 comments on “Ny kokbok i höst! Slowcooking i vardagen- förbeställ redan idag!Add yours →

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *