Min bästa havregrynsgröt med pumpakärnor

Jag har hittat tillbaka till min gröt! Det var ett tag sedan jag åt gröt men nu när jag gjorde äppelmoset i slowcookern som blev fullkomligt amazing så var jag liksom bara tvungen att göra gröt. Och hallelulja! Hur kan detta vara så gott! Jag gör alltid havregrynsgröt på mjölk för det gillar jag mer och så har jag i typ 0,5 msk pumpakärnor och en nypa salt, in i micron och sen på med äppelmoset (sa jag att den vara magisk?)

Lindas mathörna finns även på Instagram och Facebook. Följ mig på bloggen så du inte missar massa mumsiga recept. Scrolla ner och skriv in din mailadress ⬇⬇. Här kan du läsa om mina slowcookingböcker och kika in på Crockpotskolan för tips pch recept.

Min gröt- 1 port

0,75 dl havregryn
0,5 msk pumpakärnor
1,5 dl mjölk eller havremjölk
En nypa salt

Gör så här:

  • Blanda ner allt i en microvågssäker skål. Rör om
  • Kör på 600 W i 1 minut, ta ut och rör om, kör 1 min till. Sen får man känna efter hur konsistensen är, jag kör sedan i 30 sek intervaller tills den känns bra.
  • Servera med äppelmoset!!!!

Kokböcker och ljudbok från Lindas Mathörna

Slowcooking och tryckkokning- en introduktion och 80 recept som alla kan laga – Köp den på Isaberg Förlag, Bokus eller Adlibris

Slowcooking i vardagen” – beställ den via Isaberg Förlag, Bokus eller Adlibris

”Kom i form med din slowcooker”– beställ den via Isaberg Förlag, Bokus eller Adlibris

Ljudbok Slowcooking – en resa till en lättare och godare matvardag finns nu på Bokus, Adlibris, Storytel, Bookbeat, Nexatory till exempel.

”Slottsdrakens kokbok- kungligt goda recept” en unik kokbok för barn i 8- 12 års åldern som blandar recept med sagor om draken Flamma som lär sig laga mat. Beställ på Isaberg Förlag, Bokus eller Adlibris

0 comments on “Min bästa havregrynsgröt med pumpakärnorAdd yours →

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *