Kycklingröra med curry och mango chutney av slökokt kyckling

När jag insett hur galet enkelt jag kunde göra denna baskyckling i slowcookern så ploppar det upp nya recept hela tiden i hjärnan. Detta var en riktig hit! Maken tyckte att detta var en 10 poängare och till och med den lite kräsna 9 åringen tyckte det var supergott.

Kycklingröra med curry och mango chutney av slökokt kyckling
4 wraps
500 g slökokt kyckling (eller grillad kycklingkött) recept här
2 dl creme frachie
1 tsk curry
0,75 dl mango chutney

Tillbehör
4 libabröd
Sallad
Tunt skivad rödlök
Skivad tomat
Lite mynta om man gillar det

Gör så här:
– Skär kycklingen i mindre bitar och lägg i en bunke. Blanda ner creme fraiche, curry och mango chutney och rör om ordentligt.
– Lägg ut libabröden och lägg på sallad, kycklingröra, rödlök och tomat.
– Rulla ihop, dela på mitten, rulla in i folie eller smörgåspapper och packa ner i strandväskan!

Tips! Bland ner grovrivna morötter i röran för extra grönsaker



Slowcookerkokböcker

Slowcookerkokboken finnas att beställa på Isaberg förlag, Bokus och Adlibris

Förbeställ ”Slowcooking i vardagen på Isaberg Förlag (beräknad släpp i slutet av septermber)

Lindas mathörna finns även på Instagram och Facebook

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *