Detta recept är framtaget i samarbete med Coop Folkparken
Här kommer det första receptet i mitt samarbete med Coop Folkparken. Läs mer om samarbetet i detta blogginlägg
Lindas mathörna finns även på Instagram och Facebook. Följ mig på bloggen så du inte missar massa mumsiga recept. Scrolla ner och skriv in din mailadress ⬇⬇.
Solen strålar på och även om jag inte har semester längre så är vi nog på stranden nästan varje kväll ändå. Då är det perfekt att dra ihop något snabbt och mättande och framför allt gott!
Kycklingwrap med fetaost för stranden
4 portioner
1 pkt färdiggrillad kyckling
1 pkt libapröd
150 g fetaost, COOP
1 påse bladspenat, ÄNGLAMARK ekologiska bladspenat
1 stor rödlök, finskivad
Någon färdig sås med avokado och lime eller gör denna Green Goddessås
Gör så här:
- Bred ut libabröden bredvid varandra
- Lägg på spenat och kyckling på varje bröd
- Smula över fetaost och lägg på rödlök
- Ringla över Green Goddessdressingen
- Rulla ihop till wraps, fäst ihop dem med en grillpinne och packa in dem i smörgåspapper
Receptet har tagits fram av Lindas Mathörna i samarbete med Coop Folkparken
Följ mig även på Instagram och Facebook för matlagningstips i vardagen
Kokböcker från Lindas Mathörna
gud vad gott detta ser ut, det måste jag prova 🙂
Jaa! Gör det 😊😊