Okej, detta blev nästan ännu bättre än den tidigare kycklingen jag gjorde. Nu körde jag enbart på salt och hade termometern med. När den fått kallna så blev den perfekt!!!! Och det är så himla enkelt!!! 🤩
Den här skulle man kunna variera hur mycket som helst! I sallad, i wraps, i taco… you name it! Skriv gärna i kommentarerna om du testat och vad du använde den till 🤩 älskar när ni berättar..
Följ mig även på Instagram för matlagning i vardagen 😊😊
Grundrecept:
1 kg kycklingfilé
Vatten
1 tsk salt
Lägg ner kycklingfiléerna i slowcookern och häll på vatten så vattnet täcker kycklingen. Kör på LÅG i 1,5 h eller HÖG i 1 h eller tills kycklingen är genomlagar. Om du använder termometer ska innertemperaturen vara 72 grader.
Använd den sedan till något av dessa recept
Slowcookingkokböcker
”Slowcooking i vardagen” – beställ den via Isaberg Förlag, Bokus eller Adlibris
”Slowcooking- en introduktion och 80 recept som alla kan laga” beställ den via Isaberg förlag, Bokus och Adlibris
0 comments on “Grymmaste kycklingen i slowcookern- grundrecept”Add yours →