Crockpot – Morotskaka till frukost!

den

Som en ljuvlig dröm! Morotskaka… fast i grötform, vilket plötsligt gör det helt okej att äta till frukost, mellis, mellis igen och sen kvällsmål…

Nu kan man äta risgrynsgröt hela året om.

image

Morotskakegröt
Ingredienser
6-8 dl mjölk eller kokosdryck
1 burk kokosmjölk
2, 5 dl grötris
1⁄4 tsk salt
2 skalade och finrivna morötter 
0, 5 dl sötning- socker/ stevia
1 tsk vaniljpulver
1⁄4 tsk kanel
1⁄4 tsk kardemumma
1⁄4 tsk malen ingefära

Häll i allt i pottan, sätt på låg i 3-4 h… rör om någon gång om du kommer igång det 😉

image

image

image

image

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *