Morotskaka till frukost!

den

Som en ljuvlig dröm! Morotskaka… fast i grötform, vilket plötsligt gör det helt okej att äta till frukost, mellis, mellis igen och sen kvällsmål… 

Nu kan man äta risgrynsgröt hela året om 🙂

Nu kan du tävla i Crock-Pots morsdagtävling på Instagram där du kan vinna en Crock-Pot Timeselect samt min kokbok 🙂 gå dit och och tävla på en gång!

Morotskakegröt
Ingredienser

2,5 dl grötris
1 liter kokosdryck eller mjölk
1 burk (400 g) kokosgrädde
2 morötter, skalade och grovrivna
2 msk sötning, socker eller sötningsmedel
1 tsk vaniljsocker
1 tsk kanel
2 krm kardemumma
2 krm malen ingefära
1 krm salt

Gör så här:

  1. Lägg ner allt i slowcookern och rör om.
  2. Kör på LÅG i 5-7 h eller HÖG i 2-4 h


Slowcookerkokboken

Slowcookerkokboken finnas att beställa på Isaberg förlag, Bokus och Adlibris

Lindas mathörna finns även på Instagram och Facebook

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *