Crockpot- Köttfärslimpa med potatis, morötter och brysselkål

Allt i ett är mitt mål just nu. Bor i en lägenhet i fullkomligt kaos i väntan på att få flytta in i vårat fina hus. Spisfläkten i lägenheten har brunnit tidigare och är kolsvart så vågar inte steka… 😂😂

Så tack och lov för crockpot!! Efter en vecka av skräpmat så kände hela jag att nu får det vara nog! Så köttfärslimpa med brysselkål, morötter och potatis åkte ner i pottan och fick stå i 7 h. Var under tiden ute med ungarna i skogen och ramlade över en armé med trattkantareller 😊😊 så svampsås till det… Och så är allt bra igen…

Min Odin älskar skogen…

Köttfärslimpa med potatis, morötter och brysselkål

Gör limpan enligt kålpuddingrecept

Lägg ner limpan i botten, lägg brysselkål, morötter och potatis runt om och kör på låg i 6-8 h. Servera med gräddsås (gärna med trattkantareller 😊👍)

Odin älskar att hjälpa mig i köket 😊👍

Färdigt!!

2 kommentarer Skriv kommentar

  1. Peter skriver:

    Hej! Är helt nybörjare på detta, så jag har 2 frågor:
    1) du skriver 6-8 h, vad avgör hur långt?
    2) du menar att limpan gojsaas ihop enligt kålpudding receptet, och inte att köra limpan färdig först?
    3) hur mycket av potatis och morötter rekommenderar du?
    Trevlig helg
    /Peter

    1. Linda skriver:

      Bra frågor 😊
      6-8 h är lite beroende på vilken slowcooker man har och hur stor limpa du gör. Det brukar räcka med 6 h men om du har tex större potatisar så kan det behövas 7 eller 8 h
      – Du kör allt samtidigt
      – Kanske 5-6 potatisar och lila många morötter
      Förlåt för sent svar, du kanske redan har provat detta 😊

Lämna ett svar till Linda Avbryt svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *