Calzone på libabröd

Ok, denna är för bra för att inte lägga upp! Så enkelt och den kan varieras efter vad man har.

Nyårsdagen närmar sig och för många är detta den stora pizzadagen! Jag gör mina egna pizzor på libabröd och det blir amazing!

Libabröd är så himla användbart, jag gör pizza, wrap och paj (som deg) av den.. sist gjorde jag förättspizza med rödbetshummus, chevre och ruccola… Så galet gott!

Men tillbaka till calzonen 😊

Lindas mathörna finns även på Instagram och Facebook och glöm inte att följa mig på bloggen så du inte missar massa mumsiga recept. Scrolla ner och skriv in din mailadress ⬇⬇. Här kan du läsa om mina slowcookingböcker.

Calzonepizza 4 st

4 stora libabröd

Ketchup alt ketchup blandat med tomatpuré (50/50)

Rökt kalkon

Grillad kyckling i småbitar

Ost i skivor

Tips på annat att ha i: Champinjoner, paprika, fetaost, runt skivad lök, kebabkött,… Det du gillar alltså..

Gör så här;

Bred på tomat på bröden, lägg på kalkon och kyckling, skiva ost och lägg på. Rulla ihop och fäst med en grillpinne.

In i ugnen på 200 g i 10-15 minuter

2 comments on “Calzone på libabrödAdd yours →

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *