10 december- Julchocklad med kanel

Gör din julchoklad superenkelt i din Crock-Pot. Krydda med kanel så får du en extra touch på den

Slängd ner allt som är gott, sätt på låg 1 h och låt stelna..julgodis har aldrig varit så enkelt att göra…

Chokladgodis med 3 olika choklader

200 g mörk choklad

200 g ljus choklad

200 g vit choklad

2 krm kanel

Dumlekolor, daimkulor eller annat godis du tycker om

Ev lite flingsalt om du gillar det

Gör så här:

Bryt chokladen i bitar och lägg ner i en bakplåtsklädd potta. 

Sätt på låg i 1h och ta en grillpinne och rör runt lite oregelbundet så blir det fina mönster. Strö på kanel och kanske olite flingsalt.Låt stå avstängd tills pottan blir såpass sval att du kan ställa in den i kylen. Bryt/hacka sedan chokladen i bitar och njut!

2 kommentarer Skriv kommentar

  1. Maria Sundberg skriver:

    Hej Linda,

    Vilken fin blogg du driver här.

    Jag har lagat mat i min Römer Topf gryta men tittar på att köpa en Slow Cooker för att spara lite elenergi.

    Har du ett förslag på vilken Slow Cooker jag ska köpa? Vilket märke använder du?

    Tack och lycka till med skapandet av nya recept!

    Med vänliga hälsningar,
    Maria Sundberg

    1. Linda skriver:

      Tack Maria 😊 jag kör på original Crock-pot så kan inte uttala mig om andra märken. Den funktion jag värdesätter mest är stekfunktionen dock så det är ett tips 😊

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *