Vinnarna i Världens mat tävlingen!

Vinnarna i Världens mat tävlingen!

Ojojoj vilket enormt intresse det var för denna tävling 🤩 jag har bara suttit och njutit av att läsa alla era förslag och kommentarer och det har varit jättesvårt att välja ut vinnare.. men det måste göras och jag presenterar nu vinnarna och de länder som jag kommer leverera ett slowcookerrecept från.

(Vinnarna kontaktas via Facebook)

1 pris: Maud Ekman som önskade rätter från Etiopien- Grattis Maud, du vinner storvinsten som är en Crock-Pot och mina två kokböcker. HURRA!!! Jag ser fram emot att klura ut en riktigt god gryta från Etiopien. 🎉

2 pris: Karl-Erik Sahlman som önskade recept från Karelen i Finland och mer specifikt en karelsk gryta. Efter som min släkt på pappas sida kommer från Karelen så kände jag att detta kändes väldigt spännande. Grattis Karl- Erik, du vinner båda mina kokböcker.

3 pris: Leif Forsberg som önskade recept från Jamaica och mer specifikt Jerk chicken vilket jag verkligen blev sugen. Grattis Leif, du vinner min kokbok ”Slowcooking- en introduktion”.

Tack igen för allas intresse för denna tävling

Ha en underbar vecka ❤

Här kommer lite tips på recept från Världens alla hörn 🌏🌎🌍

1 comment on “Vinnarna i Världens mat tävlingen!Add yours →

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.