Vilodag och klädshopping

Vilodag och klädshopping

Idag tog jag en vilodag! Kört 5 hårda pass på 4 dagar och ska närmsta veckan blir det lika hårt. Några dagar vila för studentfirande, men många dagar kör jag dubbelpass.

Var och köpte lite sommarkläder idag och för första gången på länge så stod jag i provhytten och kände mig snygg i det jag provade.  Flera plagg gick utmärkt i medium vilket nästa fick mig att böla av lycka.  Det har varit mitt främsta mål! Att kunna ha M och inte XL…. happy, happy!

Har inte spinnat på 3 veckor och jag läääängtar tills imorgon då jag äntligen ska köra skiten ur alla som vågar komma 🙂 söndag blir del 2 och ännu värre 🙂

The baby is spleeping, let’s watch som Tapout och planera spinning

#bästa#fredagsaktiviteten#ever#who#needs#alcohol#

0 comments on “Vilodag och klädshoppingAdd yours →

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *