Veckans Coop Folkparken- Garam masala-gryta med fläskytterfilé och kokosmjölk

Detta inlägg är ett samarbete mellan Coop Folkparken i Södertälje och Lindas Mathörna

Detta recept är så enkelt så perfekt för vardagsmiddagar. Bara steka och hälla i kryddor och kokosmjölk och servera med ris. Vill man ha det ännu enklare så är med naanbröd.

Garam masala-gryta med fläskytterfilé och kokosmjölk
4-6 portioner

2 paket strimlad fläskytterfilé eller ca 800 g fläskytterfilé, skuren i mindre bitar
1 påse Garam masala kryddmix
2 msk tomatpuré
400 g kokosmjölk
1-2 nävar babyspenat
Rapsolja att steka i

Servera med ris och lime

Gör så här:

  • Stek den strimlade fläskytterfilén på hög värme i rapsolja i en stekpanna.
  • Häll ner kryddmixen, tomatpuré och kokosmjölk och rör om så allt blandar sig.
  • Vänd sedan ner babyspenaten och låt allt småkoka på medelhög värme i ca 5 minuter.
  • Servera med kokt ris.

Här finns ett gäng andra recept som jag tagit fram i samarbete med Coop Folkparken i Södertälje

Piadina med pesto, mozzarella och parmaskinka

Mustig gryta med morot, champinjoner och timjan

Enkel skaldjurspasta

Pasta med ugnsbakad fetaost och tomat

0 comments on “Veckans Coop Folkparken- Garam masala-gryta med fläskytterfilé och kokosmjölkAdd yours →

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *