Slowcookingkokboken har landat!

den

Hur beskriver man känslan när en dröm, från jag var 10 år, går i uppfyllelse?

Glad? Exalterad? Tacksam? Stolt? Fullkomligt och totalt lyckligsåjagsprickerochvetintevarjagskatavägen?

Typ allt såklart 🙂 Här öppnar jag kartongen och håller i boken för första gången, fullkomligt magiskt!

Nu är den här och jag har senaste dagarna bara suttit och läst era meddelanden och kommentarer och världen är bara underbar. Jag sitter och fnissar, ler och småsnyftar och tjoar högt över att flera av er redan har fått boken och verkar verkligen tycka om den. Det är ju till er jag gjort boken, så ni kan upptäcka slowcooking och hur fantastisk maten blir. Och om jag kan på något sätt kan bidra till att ni känner er inspirerade att laga mat och det gör er på något sätt lite gladare så har jag lyckats!

Kommantarer från er:
”Nu har boken kommit och den är kanon. Jag ser fram emot att få prova alla recept. Bra jobbat Linda :)”

”Fick den idag! Den ser jättefin ut & jag blir sugen på att börja testa recepten”

”Sitter och bläddrar i den nu och får lust att laga din mat. Fantastiska bilder och recept och pedagogiskt upplägg”

”Tack för din oerhört vackra bok, jag blir så inspirerad”

”Den här kokboken har allt! Vackra bilder, lättlästa recept och bra tips! Tro mig, jag lusläser boken som om det vore en roman! Ärligt talat, den bästa kokbok jag haft. Upplägget är jättebra, Linda”

Om boken
Boken inleder med tips och råd på hur du ska tänka när du börjar med slowcooking, hur du tänker kring råvaror, tillagningstid, inställningar.

Exempel på hur recepten ser ut

Recepten är färgkodade efter svårighetsgrad. Grön är busenkelt, i stort sett bara att lägga i. Gult innebär kanske fler ingredienser eller ett försteg som stekning. Röd är lite extra avancerat med olika steg och ibland lite mer ovanliga ingredienser. På de rätter som kan förberedas kvällen innan så står det vilka steg du gör kvällen innan, på morgonen och när du ska äta. Allt för att hjälpa dig att få ihop logistiken 🙂

Du beställer boken på Bokus här


Ett utdrag ut boken- en del av innehållsförteckningen

Följ mig även på Instagram och Facebook

2 kommentarer Skriv kommentar

  1. Benita Hagnestam skriver:

    Superenkla och utsökt komponerade recept Jag älskar din kokbok ♥️

    1. Linda skriver:

      Hurra vad glad jag blir att du tycker det 🙂 <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *