Detta inlägg är ett samarbete mellan Lindas Mathörna och Coop Folkparken i Södertälje
Detta är en lyxigare variant av den klassiska salami och briebaguetten. Du gör den istället på de italienska piadinabröden som du värmer i stekpanna så brieosten blir härligt krämig.
Lindas mathörna finns även på Instagram och Facebook och glöm inte att följa mig på bloggen så du inte missar massa mumsiga recept. Scrolla ner och skriv in din mailadress ⬇⬇
Piadina med salami och brieost
4 portioner
1 pkt piandinabröd
1 pkt salami
Ca 150 g brieost
Babyspenat
2 tomater i skivor
1 rödlök i tunna skivor
Gör så här:
- Skär brieosten i tunna skivor.
- Värm en stekpanna till medelhög värme med lite olja i och lägg i ett piadinabröd.
- På ena halvan av brödet, lägg på salamiskivor, brieskivor, babyspenat, tomatskivor och rödlökskivor.
- Vik över andra halva över fyllningen.
- Stek på båda sidorna tills brieosten börjar bli mjuk.
- Servera med en god sallad.
Här finns ett gäng andra recept som jag tagit fram i samarbete med Coop Folkparken i Södertälje
Piadina med pesto, mozzarella och parmaskinka
0 comments on “Piadina med salami och brieost- Coop Folkparken-recept”Add yours →