Så enkelt, billigt och ungarna gillar det. Med nötfärs och ägg till så är det enkelt att hålla uppe proteinhalten och man kan ta low carbbröd om man vill
Parisare med ägg och bostongurka
1 kg nötfärs
0, 75 dl ströbröd
1, 5 dl mjölk
2 tsk salt
2 tsk lökpulver
2 tsk kött och grillkrydda
Svartpeppar
16 skivor bröd av valfri variant
Servera med stekt ägg och bostongurka
Eller ketchup och hamburgerdressing så blir det lite som hamburgare 🙂
Blanda ihop allt utom färsen och låt svälla lite. Blanda i nötfärsen och blanda.
Lägg ut bröden på ett bakplåtspapper på en plåt och smöra lite på båda sidorna. Klicka sedan ut färsen och tryck ut färsen i kanterna ordentligt.
Jag gjorde hälften på vanligt rostbröd och hälften på små tortillabröd jag hittade vilket var jättegott oxå. ..
Grädda i 250 g i 10-15 min tills köttet fått färg och brödet blivit lite knaprigt.
0 comments on “Parisare med ägg och bostongurka”Add yours →