Detta är det jag lever på just nu. Wraps i olika former med olika fyllningar. Jag personligen är ett stort fan av de libanesiska, tunna bröden som finns att få tag på i nästan alla livsmedelaffärer nu för tiden.
Jag använde detta kött i denna rätt som är fläskkarré som jag körde i slowcookern med färdig hoisinsås, alltså busenkelt och går inte att misslyckas med 😀
Lyxwrap med pulled pork, kimchi, picklade grönsaker, jordnötter och srirachiamajonäs
4 wraps
4 stora libabröd
0,5 omgång av pulled pork i hoisinsås
Kimchi (kan köpas färdig eller gör egen, recept här)
Babyspenat
Picklad rödlök och gurka, recept här
hackade jordnötter
Srirachiamajonäs
Färsk koriander
Gör så här
– Värm köttet, om det inte är nylagat, i en ugnsform på hög värme i ca 10 minuter eller kör det i micron på ca 600 w i 1-2 minuter.
– Bred ut libabröden och lägg på babyspenat, kött, kimchi, picklade grönsaker, hackade jordnötter, ringla över srirachiamajonäsen och strö på färsk koriander. Rulla ihop och njut!
Slowcookingkokböcker
”Slowcooking i vardagen” – beställ den via Isaberg Förlag, Bokus eller Adlibris
”Slowcooking- en introduktion och 80 recept som alla kan laga” beställ den via Isaberg förlag, Bokus och Adlibris
0 comments on “Lyxwrap med pulled pork, kimchi, picklade grönsaker, jordnötter och srirachiamajonäs”Add yours →