Crockpot-skolan med Lindas Mathörna

I betalt samarbete med Crockpot Nordic

Nu är den uppe! Jag har en egen serie nu på Crockpots egna Crockpot- skola! Woop woop 🤩🤩

Jag var i Göteborg och filmade i februari och vi hade så galet roligt (missa inte bloopersavsnittet 😂) och jag fick prata hejdlöst mycket om mitt favoritämne, nämlingen mat, slowcooking och Crockpot.

Lindas mathörna finns även på Instagram och Facebook. Följ mig på bloggen så du inte missar massa mumsiga recept. Scrolla ner och skriv in din mailadress ⬇⬇. Här kan du läsa om mina slowcookingböcker och här om vilka Crock-Pots jag använder

Här lagar jag en grekisk gryta, pulled chicken, linssås med mango chutney, jag ångar bao buns och sous videar fisk och ni får hänga med när jag lagar dem och får massa tips på vägen om allt mellan himmel och jord 😍 Så vi testar alla funktionerna från de olika Crockpot-modellerna- slowcooking, tryckkokning, ångkokning och sous vide. Jag lärde mig också massor och är pepp att utforska både ångkokning och sous vide mer framöver 😊😊

Dessa videos finns nu på Crockpots youtubekanal

Presentation av mig och min resa med slowcooking

Grekisk gryta i slowcookern

Pulled chicken i bao buns med tryckkokning och ångkokning

Vegetarisk linsbolognese med mango chutney

Sous vide torsk

Bloopers 🙂

Gå in och kolla och berätta gärna vad du tyckte 🙂

0 comments on “Crockpot-skolan med Lindas MathörnaAdd yours →

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *