Såååå gott! Det är en underbar blandning av smaker som passar perfekt till ris och en fräsch fetaostsallad. Det rökta paprikapulvret var första gången jag använde och det var ett stor hit!!! Tomatsåsen blir så underbart mumsig och full av smak.
Jag stekte inte kycklingen idag utan slängde bara ner allt och körde igång pottan. Superenkelt och supergott!
Mustig kyckling i tomatsås
4 kycklingklubbor
2 hackade vitlöksklyftor
3 msk tomatpuré
2 tsk vitvinsvinäger
0,5 tsk rökt paprikapulver
400 ml passerade tomater
1 grönsaksbuljongtärning
1 pressad citron
Salt och peppar
Lägg i kycklingen i pottan och häll i tomater och resten av ingredienserna och rör ihop såsen lite. Sätt på låg i 5-6 h.
Hej. Ska jag köra lika länge om jag använder kycklingfiléer?
Om du använder kycklingfileer skulle jag köra 1-2 h, annars blir de lätt torra 🙂