Uppehåll för jul och sjukdom

Uppehåll för jul och sjukdom

Sista spurtveckan innan jul med massa kul blev utdömd av förkylningen från helvetet. Feber sen i söndag och har hostat så mycket att jag har nu träningsvärk i varenda liten muskel runt bålen. Hela familjen är sjuk så det är bara att ta sig genom dagen som gäller.

Men frisk blir man förr eller senare och ska bara fira jul och sen blir det nya tag.

Nu tror jag att vi börjar hitta mat som vi kan proppa i lillskrutt så han börjar sova längre än 2 h i stöten. Pjuuu, förstår om kroppen strejkar efter ett tag… Och om jag börjar sova bättre då kan vi lägga i en till växel.

Tänker inte väga mig förren den 10 jan är planen. Efter sjukdom o jul så kommer det säkert inte vara så kul så då har jag några veckor på mig att komma tillbaka.

Klasser som jag kör nästa termin är
Bodycombat tis 19:15
Powerbaby tors 13:00
Spinning sön 12:00

Sedan måste två gympass in- måååste träna ben och stabilitet …så fort jag slarvar så kan jag knappt promenera utan att det gör ont..så skärpning på det!

Så järnet fram till 31 mars och då blir det FITNESSFIGHTEN! Är ubertaggad för det och om det några som vill haka på så vore det kanonkul. Läs mer på www.worldofshape.com

Beach 2013!!

Summering över hur det gått är väl viktnedgången gått lite långsammare än jag trodde och ville, men kommit igång med träningen snabbare och lättare än vad jag trodde.

Övrig summering är att 2012 är det bästa jäkla året någonsin för att vara mamma- det rockar fett och är så himla kul varje dag och min lilla skitunge är det bästa i hela världen…

God jul och may the force be with you all!

image

0 comments on “Uppehåll för jul och sjukdomAdd yours →

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *