Träning och protein

Träning och protein

Har precis tagit ett bad och har lagt mig tillrätta i sängen för att blogga. Markus sover bredvid mig, Zelda ligger uppkrupen på hans arm och Gizmo ligger bredvid med alla tassar i vädret och småsnarkar… allt är lugnt och skönt och jag kan skrva i lugn och ro…

Det har varit en bra men hektisk vecka. Jag har tränat i 7 h sammanlagt och jobbat 50 h. För att fixa detta så har jag sovit 8 h per natt (vilket jag alltid gör, det är det som håller mig energisk och att jag klarar mitt höga tempo) och ätit bra. Jag har för första gången bytit ut måltider mot proteinshakes och funnit att det fungerar. Mitt största problem med att gå ner i vikt är jag kan inte gå hungrig och så fort mitt blodsocker går ner för mycket så får jag huvudvärk och då är det kört. Men proteindrickan fungerade- jag var mätt i många timmer och bananchokladsmak var verkligen helt okej.

Jag köpte även ProBake som är ett proteinpulver som man kan byta ut mjölet mot när man bakar, så jag började experimentera med bröd och det blev himla bra och proppmätt blev jag

Träningssammanfattning
Måndag: Styrketräning i 1 h och fick sedan hoppa oväntat in och köra Core 🙂 bonusträning- på kvällen körde mitt  spinningpass och utmanar mig just nu att våga komma ännu högre i puls…

Tisdag: 37 galningar (vi har 35 som max så jag vet inte riktigt hur det blev så) dök upp på BodyCombaten och det var fullt ös. Jag lekte lite och bytte ut MueyThai låten och jag klarade alla TriPodPushup på tårna för första gången- HEJA MIG!!

Onsdag: Tänkte styrketräna på morgonen, men hade huvudvärk när jag vaknade så jag struntade i det och drog med personalen på picknick istället 🙂

Torsdag: MiaTime!!! Ben och mage och i skrivandets stund har jag fortfarande så ont så jag måste dra i byxorna och lyfta in benet i bilen efter jag satt mig… så Mia gjorde uppenbarligen ett bra jobb 🙂 – var även med på Yeldas combat på kvällen och smörade till mig att få köra 2 låtar… 🙂

Fredag: Skulle spinnat, men efter att ha gått upp 4:45 så var jag INTE så kaxig vid 17:00 så jag röstade och jag blev utröstad av alla mina andra jag och åkte hem och sov…zzzz

Lördag: Började med att baka muffins till BreakfastClub som idag var brunch och efter 3 timmars brunchservering och många mätta kunder så spinnade jag själv i en timme och styrketränade i 45 min.

Denna vecka har varit kanon ur träning och kostsynpunkt… ska bli mycket spännande att se hur det visar sig på våg och måttband på måndag.

1 comment on “Träning och proteinAdd yours →

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *