Super Saturday 2010

Super Saturday 2010

well…. we came, we danced and we had fun 🙂

Jag plockade upp Mona och Becca vid gymmet med en viss förvirring. Vadå biljett? Vad är skorna? Har alla röda tightsen? Ska yelda med? Host, host… osv dvs klassisk WorldClass Södertälje anda.

Vi åkte upp och parkerade under Globen i garaget och gick in…. 🙂

Vi började med att titta på öppningstalet av Jesper Magnusson. Det är inte ofta jag blir imponerad av människor eller företag men Les Mills är ett sådant företag som känns geniunt OCH är framgångsrika. Det är ju självklart så jag också vill ha det. Att det ska kunna gå bra utan att sälja sig helt till pengarna och fortfarande drivas av viljan att få folk att må bättre.

De flesta jag träffat på Les Mills drivs av att ”changing the world 1 class at the time” och de gör det snyggt, proffsigt och med ödmjukhet! Jag säger RESPECT!

Öppningstalet avslutades med en specialkomponerad HAKA för Les Mills vilket var fantastiskt att se!! Vilken grej!!

Sedan drog klasserna igång och det är ju otroligt maffigt när 500 personer gör samma sak, samtidigt 🙂

På annexet drog BodyStep igång medan vi gick till Hovet där dagens första Combatklass drog igång. Dan Cohen var där iår och han var ju grym på alla sätt! De delade ut lindor gratis vilket var överraskande och superkul. Becca och jag satte oss på stolar medan Mona och Yelda fightades. Det är ju svårt nu att toppa de tre senaste programmen som har varit så fantastikt grymma, men flera låtar var RIKTIGT bra…

Vi mumsade lunch och gick sedan ner till garaget och repade där med bilsteron pumpandes… många bilister undrade vad vi höll på med

Vid 16 vad det dags att kliva på scen och vi var 3 lag som tävlade och juryn bestod av publiken som avgjorde med applåder. Innan höll vi nog på att kräkas allihopa, men det gick kanon. Vi vann inte, men de som vann gjorde ett grymt housenummer och var otroligt duktiga. Men jag måste säga att vi hade iallafall bäst styling 🙂

Här kommer den iallafall…

Ifag känner jag mig iallafall såpass bra att jag ska köra spinning imorgon och äntligen få släppa mitt nya pass 🙂

På tisdag kör vi sedan BodyCombat ROCKtheme där jag rotar fram massa låtar med rock´n´roll 🙂

Välkomna!

0 comments on “Super Saturday 2010Add yours →

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *