Sommar, Grekland och artikel om min blogg

Sommar, Grekland och artikel om min blogg

Sitter just nu i Grekland vid poolen och överdoserar både fetaost och vattenmelon. Dagarna består av att cirkulera mellan 4 pooler och jag tror helt ärligt att barnen kommer få simhud mellan tårna snart.

Det är första gången vi åker på utlandssemester med två barn och detta med All Inclusive är ju fullkomligt brilliant! Mina barn känner liksom inte av att de är hungriga förren det är akut och då vrålas det – Hungrig! Det man inte vill då är att packa ihop, gå iväg, välja restaurang, beställa, vänta på mat… Alla som har barn vet att vid detta alternativ är både föräldrar och barn knäckta..

Nu är läget: – Hungrig!

– Gå och ta glass i baren

– Ta en skål vattenmelon i kylen

– Då går vi och äter på en gång (5 minuter senare äter de)

Såååå värt det!

Artikel om min blogg 😊

Det finns en sajt som heter köpamatonline.se som jämför matkassar och listar olika leverantörer… Så bra då matkassar är ett så himla bra sätt att få inspiration för matlagning i vardagen. De har skrivit en artikel om min blogg som jag blev jätteglad över.. gå gärna in och läs 😊

Jag hoppas ni har en härlig sommar var ni än är… 🌞🌞🌞

0 comments on “Sommar, Grekland och artikel om min bloggAdd yours →

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.