Slowcookerkokboken i morsdagpresent!

den

Här har du den perfekta morsdagpresenten! Denna kokbok innehåller allt du behöver för att komma igång med slowcooking 🙂

Varför slowcooking?
Scenario: Du förbereder t ex en köttfärsås på kvällen, kör igång slowcookern på morgonen och när du kommer hem från jobbet och är trött så kokar du bara pasta och middagen är klar! Låter det som en dröm? Det är det inte! Detta sätt att laga mat räddade mig genom trötta småbarnsår och allmän jobbvardag. Soppor, grytor, pulled- det finns hur mycket mumsig mat som helst som du kan laga på detta sätt.

Smakerna! När du lagar mat länge på lägre värme så utvecklas smakerna på ett helt annat sätt. Allt med t ex tomat vinner med hästlängder när den får gå länge.

Om boken
Boken inleder med tips och råd på hur du ska tänka när du börjar med slowcooking, hur du tänker kring råvaror, tillagningstid, inställningar.

Recepten är färgkodade efter svårighetsgrad. Grönt är busenkelt, i stort sett bara att lägga i. Gult innebär kanske fler ingredienser eller ett försteg som stekning. Röd är lite extra avancerat med olika steg och ibland lite mer ovanliga ingredienser.

På de rätter som kan förberedas kvällen innan så står det vilka steg du gör kvällen innan, på morgonen och när du ska äta. Allt för att hjälpa dig att få ihop matlagningslogistiken.

Varje recept har noteringar om hur receptet är gluten- eller laktosfritt alternativt hur du kan göra rätterna utan gluten och laktos.

Du beställer boken på Isaberg FörlagAdlibris Akademibokhandeln eller Bokus

Klart man behöver lite slowcooking i sitt liv!

Lindas mathörna finns även på Instagram och Facebook för mer matlagning i vardagen

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *