Sitter på tåget…

Sitter på tåget…

Mitt huvud kommer snart explodera :*)
Mina ideer får inte plats.. Och när jag kommit på en sak så accelererar tankarna i 120 km/ h tills jag inte minns var jag började …and I LOVE IT

Detta är jag bra på..  Alla ideer som ploppat upp på olika sätt på worldclass sista åren kommer från sådana här dagar där jag får lyssna på kompetenta människor med fantasiska liv och värderingar…. Och bert karlsson:-)

Helt plötslisgt så kommer det en tanke och iväg bär det…

Idag har jag lyssnat på hur en man utan armar och ben vunnit paraolympiskt guld och hur bert karlsson byggde upp ett bingoimperium. Jan Karlsson pratade om unga entrepenörer och hörnstenar i att bygga företag.

Nu ska jag till gymmet för att öva battle tills på lördag… Nu börjar det pirra rejäljt. Har ju varit sjuk hela veckan så har nog inte orkat vara nervös 🙂

0 comments on “Sitter på tåget…Add yours →

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *