Sista rycket med hårdträning!

Sista rycket med hårdträning!

Dags för sista superrycket innan sommar och sen jobbstart!

Fitnessfighten var nivå 1- nu kände jag att jag behövde en riktigt utmaning… and I found it!
– Tapout XT-

Tapout XT är extremt jobbig träning med grund i MMA fightträning. Explosivitet, styrka, puls, slag, kickar och sjuka kombinationer. Du jobbar med kroppsvikt och gummiband och jag svär – DET RÄCKER! Du dryper av svett, musklerna darrar och efter första passet så fick jag så sjukt endorfinpåslag så jag var helt mosigt mysig i kroppen!

Så nu ska jag köra nästan varje dag i 3 veckor så får vi se vad som händer med kroppen. Kommer väga mig på söndag om en vecka.

So it has come to this? This is TAPOUT!!!!

0 comments on “Sista rycket med hårdträning!Add yours →

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *