Resultat Fitnessfighten 2014

Resultat Fitnessfighten 2014

En aningens sent 🙂 det är inte lätt att få tid att sätta sig och skriva med två små barn och två hundar så nu passar jag på när den äldsta vaknade 5.00 som vanligt och vi sitter och myser i soffan.

Resultatet efter en månads fitnessfight blev:

Vikt: minus 2.4 kg – Från 85.4 – 83.0 kg

Midjemått: minus 4 cm – Från 111 cm till 107 cm

Jag blev tyvärr sjuk så sista veckan kunde jag inte träna vilket kändes tråkigt. Jag kände mig först lite missnöjd att jag bara gått ner 2.4 kg men när jag tittade på bilderna så ser jag stora förändringar. Ännu en läxa att vikten inte är allt utan man måste titta på allt för att på en rättvis bild.

Nu fortsätter jag med deras fortsättningsprogram Stay in Shape. Skönt att ha något som säger åt mig vad jag ska göra och jag lägger upp bilder och lägger in vikt och mått varannan månad.

Jag var imponerad första gången och blev det igen av World of Shape. När jag började med stay in shape så skickade jag in mina mål och får ett halvt A4 svar med tips och råd och när jag avslutat programmet och skickar in min summering så får jag inte ett, utan TVÅ personliga mail från en coach och från grundaren Jarkko. Det får mig att känna mig viktig och speciell och det känns jätteroligt att fortsätta.

Jag har förut känt att – ska det tränas så ska det träna! Minst en timme i gymmet! Annars kan det vara… men med två småbarn så är det ju helt kört och det jag gör varje dag blir det som räknas. Har faktiskt blivit riktigt frälst på hemmaträning. Framför allt för att jag känner att jag har möjlighet att komma i riktigt bra form mellan blöjbyten, matningar och rutschkanor. Så jag tränar- med hundar som trycker pipleksaker mot mitt huvud och en tvååring som sitter på min mage och tjoar samtidigt, men jag tränar och det känns grymt!

Vägde mig idag och nu stod vågen på 82.7 kg så sakta men säkert närmar jag mig mitt mål.

Nästa delmål är att komma under 80 kg till sista augusti

 

0 comments on “Resultat Fitnessfighten 2014Add yours →

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *