Över 10 kg ner :-)

Över 10 kg ner :-)

Gårdagens vägning slutade på 79, 1 (minus 4 hg) vilket innebär en total viktnedgång på 10, 3 kg! Yey! Nästan halvvägs alltså… målet är som sagt 68 kg till sista maj vilket innebär 11, 1 kg kvar

April kommer bli min spurtmånad då jag kommer köra Fitnessfighten med World of Shape.  Då blir det inget fusk (kanske bara en gång när jag fyller år) och så lägger vi på en timmes träning per dag förutom mina klasser. .. spännande!!!

Solen skiner och igår satt jag och väntade på bussen och solen värmde! Man blir ju helt hög! Så ut igen ska vi nu och lapa solenergi!
Nu bestämmer jag att våren är här. ..

3 comments on “Över 10 kg ner :-)Add yours →

  1. Spurta nu Linda!!! Jag började denna vecka fr om nästa vecka blir det till att lägga i en växel till!! Vi får peppa varann:-)) kram å kör hårt!!

    1. Jaaa Jenny… nu kör vi… jag kör rätt hårt nu oxå men i april blir det extra då det är en tävling. ..alltid bra för motivation 🙂 snygga vi kommer vara i sommar

      1. Ja det är tanken, att vara snygg till sommaren 😀 sen självklart att försöka hålla formen för en gångs skull.. säg till om du vill gå sena kvällspromenader nån gång, jag hakar gärna!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *