My life in a box

My life in a box

Jag låg och vilade torsdag eftermiddag för att orka gå och träna efter att ha öppnat 6:00. Låg och lyssnade på regnet och tyckte att det var lite mysigt…

Gick ner till gymmet och körde en timme BodyPump och sedan var jag med på BodyJamen. Jamen var nog det grymmaste passet jag varit på på länge…. Becca körde en jive som är så rolig att man bara tjohade hela tiden och sedan körde Vladi en housedel som bara lyfte hela salen… Ni rockar!!!

Efter passet så kom Camilla nerspringande och sa- Du måste åka hem- du har översvämning…!

När någon säger så så tänker man väl att det är lite vatten som sipprar in. FELFELFEL! Vi låg i en sjö! 5 cm vatten täckte hela undervåningen och vi kunde inte öppna ytterdörrarna för där var det vatten upp till knäna. Markus fick lyfta ut hundarna genom badrumsfönstret och jag tog emot och bar dem till land. Sedan lyfte han ut en stege så fick jag åla mig genom fönstret. Det var som en dålig skräckis, när man i mörkret med en ficklampa klafsar runt med fötterna täckta av vatten och försöker rädda allt som gick.

När sådant här händer så går man igenom en del faser.

1. What the fuck!!

2. hihihihihihi- vi fick sjötomt

3. Jaha, vad gör vi nu då?? Tom blick och tomt huvud

4. Panicmode- hugga i och bära, fixa och göra saker

5. Crashmode- vi har inget hem! Mörker…

6. Försök se allt positivt- vi får gratis renovering, nya möbler

7. Filosofiskt- Allt som är viktigt är Markus och hundarna- allt annat är materiellt. Ingen dog denna gång. Allt annat är överkomligt….

8. Dåliga skämtstadiet – Älskar du mig i vått och torrt? Var inte ett blötdjur! Som fisken i vattnet… mm Jösses, vilken kass humor man får när man är trött…

Nu försöker vi ställa in oss på att inte bo hemma i 4-6 månader och vi som är riktiga hemmaälskare så är det rätt jobbigt. Jag klarar rätt mycket, bara jag får hem till min säng…

Hemmet ser just nu ut så här

Så nu ska jag fundera ut allt jag kommer att behöva i 6 mån och komprimera mitt liv till några kartonger. Intrssant…

En annan sak jag märkt genom olika kriser är hur mycket det gör att folk är trevliga. Supertrevliga tjejen på Ellbe, försäkringskillen, saneringskillarna som bara ger lite av sin positiva energi och gör att man puttrar på lite till. Däremot de knäppa, de vill jag bara nita…

Så livet är spännande och perspektiv är bra för hälsan, dock är perspektivet lite blött nu 🙂

1 comment on “My life in a boxAdd yours →

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *