Middag och dagen i stort

Middag och dagen i stort

image

Så började dagen med en 45 min powerwalk ner på stan med barnvagn. ..tanken var att Vile skulle sova men ungen börjar få en vilja så jag fick 20 min 🙂 Sen körde vi fitnessfightenpasset. Är inte jättetunga övningar och hade inte så mycket träningsvärk idag, men när vi började köra. …då märkte jag att det hade tagit bra! Sen en mellis i solen (fick årets första bränna idag- hettade rejält i ansiktet på kvällen) och sen 1 h promenad hem Lite lunch på det och sen dags för bästa!!! BodyCombat! !! Kvällens middag blev vit fisk, kokt potatis, skagen gjord på kvarg och sallad. ..mums Nu är jag helt slut, så tack och godnatt!

0 comments on “Middag och dagen i stortAdd yours →

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *