Mangel och kärlek

Mangel och kärlek

efter 2 h och 15 min träning idag- 1200 kcal senare och muskler som inte lyder mig så ger jag upp för kvällen 🙂

Hoppas nu att vägningen på måndag visar framsteg- har satsat på massa konditionsträning.
Från och med nästa vecka ska jag lägga in lite mer styrketräning för stabilitet och muskelökning. Känner att jag är lite ostabil fortfarande- under både graviditet och under amning så utsöndras ett hormon som gör ligamenten lite mjukare så stabilitetsträning behöver göra nu!

Nu är Vile 3,5 mån och jag måste ändå säga att jag känner mig mycket nöjd med att orka köra så mycket som jag gjort! Självklart har jag dagar då man är så trött att man ställer in stekpannan i kylen och osten i ugnen och klassikern- går på stan med byxorna ut och in- men bara jag får mina timmar i veckan på gymmet så är jag helt back on track och klarar lite sömn, nedkräkta kläder, miljoner blöjbyten och tillfälliga missnöjdshetsepisoder.

Men jag skulle ALDRIG byta bort det liv jag har- märkligt hur man inte ens minns hur det var innan han kom och slog ner som en kärleksbomb. Bara man får ett leende- ni vet det där leendet när det spritter i hela kroppen och armarna går som väderkvarnar- då är man lyckligast i världen och hjärtat håller på att hoppa ur kroppen pga explosionsrisk…

Så god natt på er för nu ska jag pussa på det vackraste jag vet <3

Bild

0 comments on “Mangel och kärlekAdd yours →

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *