Måndagskaos

Måndagskaos

Idag kände jag av att jag är hemlös. Det är ju i ens hem man hämtar kraft och även om man är vuxen ute i den stora världen så finns det ett ställe där alla försvar kan sänkas och allt är okej- i ens hem!

Vad gör man då när man inte har ett? Jag fungerar så att i kriser är jag kanon- jag strukturerar, tar kommando och reder upp allt! Sedan när allt är lungt, då ramlar jag ihop… det var idag… det började redan igår kväll när jag 21:45 vrålar- JAG VILL HA GODIS! Markus (lugn ): – Absolut, älskling, nu går vi och handlar… (det finns så många anledningar till att han är bäst, detta är en av dem)

Idag var allt bara kaos!

Det börjar med att luften står still i hela anläggningn. Sedan gick kodlåset till personalrummet sönder så vi kommer inte in, sedan upptäcker vi att golvat buktar i aerobicsalen, sedan kommer servicekillar som ska serva något som inte ska servas och efter 15 min jidder kom de fram till att de var på fel gym, journummret fungerar inte, jag ska fixa företagskonto och programmet strular som bara den, missförstånd med instruktörer om klasser, lågt blodsocker- jag i stort sätt häller i mig en pastasallad, pennor flyger, skrivaren strular och NU kom huvudvärken…. sen kommer en kund och bara är allmänt otrevlig och vad jag än säger och försöker förstå hans vinkel så blir bara värre… nu är jag på gränsen… då kommer en mamma in och vill avbryta sin dotters medlemskap i förtid. Jag är rätt trött nu och säger väl rätt krasst att det går inte, det är bindningstid till mars. – Hon är avliden, säger mamman då…. HELLO ÅNGER!!!!! Snacka om totalstopp i hjärnfunktionen! På gränsen till att börja gråta tar jag hand om det och kopierar dödsattest och beklagar sorgen så mycket…

En sådan här dag händer mycket sällan och det är väldigt sällan jag tappar modet, men idag gjorde jag det, men det finns fortfarande flera saker som vänder allt

1. Alla UNDERBARA kunder som bara med sitt ”hej, hur e läget” skickar lite energi tillbaka…

2. Mina fantastiska kollegor- Niclas som är på semester och kommer och tränar och ser att jag är lite hängig kommer in senare och har köpt 2 chokladtryfflar! Daniels alltid lika glada humör! Peters tokiga upptåg! Kramen av Mia!

3. Hundpussarna när Markus hämtar mig i bilen

Imorgon kommer att bli en bättre dag! Mysteriet med luften löstes när jag gick in på smhi´s hemsidan och såg att det är 97% luftfuktighet… inte så konstiga att allt möglar, böjer sig och att man svettas bara genom att kliva ur sängen.

Men det finns inget bättre ställe att ha en skitdag på än på WorldClass Södertälje! 🙂

0 comments on “MåndagskaosAdd yours →

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *