Lchf kesobröd

Lchf kesobröd

Ett riktigt gott bröd som jag kan tänka mig skulle kunna vara gott med vitlökssmör på till soppa.

Från 56kilo.se kommer detta mumsiga bröd

Kesobröd

3 ägg
1/2 liten burk keso (125 gram)
3 msk kokosmjöl
4 msk mandelmjöl
(om du är nötallergiker ta 5 msk kokosmjöl istället)
1 msk fiberhusk
2 tsk bakpulver
1 msk neutral olja- jag tog rapsolja
1 nypa salt

Instruktioner
Sätt ugnen på 200 grader.

Blanda de torra ingredienserna först, mixa sedan ägg och keso med stavmixer.

Fördela den fasta degen på bakpappersklädd plåt.

Grädda i mitten av ugnen i ca 10-15 minuter.
Skär sedan i 4 bitar.

Supergoda att rosta med smör, ost och skinka på 🙂

image

0 comments on “Lchf kesobrödAdd yours →

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *