Lammbolognese med chevre och valnötter, Crock-pot eller Crock-pot Express

Jag kan nästan inte hantera detta! Detta blev så galet gott att detta kommer göras typ på varje middagsbjudning 10 år framåt… kombinationen av lammbolognesen, chevren och valnötter är amazing. Jag åt den med en sallad med purjolök, babyspenat, tomat, vindruvor och päron… men kom igen!!!!

Missa inte att följa mig på Instagram (för tips och matlagning i vardagen) och på Facebook

Lammbolognese med chevre och valnötter

6 portioner

500 g lammfärs
olivolja till stekning
1 gul lök, finhackad
4 vitlöksklyftor, finhackade
3 msk tomatpuré
2 burkar krossade tomater
2 tsk kinesisk soja
1 msk vitvinsvinäger
2 tsk lammkrydda eller 1 tsk rosmarin och 1 tsk salvia
salt och svartpeppar

Tillbehör

Kokt pasta

Riven chevre
Hackade valnötter

Sallad med bladspenat, tomat, purjolök, päron och vindruvor

Gör så här:

Bryn färsen i din Crock-Pot eller Crock-Pot Express. Fräs även lök och vitlök. Lägg sedan ner allt i grytan och kör i 6-8 h på låg om du slökokar eller 25 minuter i Crock-Pot Express (tryckkokare)

Koka pasta och servera med riven chevre, hackade valnötter och sallad

En kommentar Skriv kommentar

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *