Kyckling med pestotortellini och bladspenat- Coop Folkparken

Detta recept är framtaget i samarbete med Coop Folkparken i Södertälje

Ibland behöver man recept som verkligen passar i vardagen och går att laga på 15 minuter. Pesto är en sådan ingrediens som jag älskar och som snabbt lyfter andra ingredienser. Du kan variera detta recept med olika fyllningar på tortellinin och växla mellan röd och grön pesto

Kyckling med pestotortellini och bladspenat
4 portioner

Ca 400-500 g kycklingfilé i strimlor
2 pkt färska tortellini, COOP
4 msk röd pesto
1 påse babyspenat
Ca 5- 7 st soltorkade tomater, halverade

Gör så här:

  • Stek kycklingfilén med lite salt och peppar i en stekpanna
  • Koka tortellinin i saltat vatten.
  • När tortellinin är klar, häll av vattnet och bland i pesto, bladspenat och soltorkade tomater

Receptet har tagits fram av Lindas Mathörna i samarbete med Coop Folkparken

Slowcookerkokboken
Slowcookerkokboken finnas att beställa på Isaberg förlag, Bokus och Adlibris

Lindas mathörna finns även på Instagram och Facebook

0 comments on “Kyckling med pestotortellini och bladspenat- Coop FolkparkenAdd yours →

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *