Jag ÄLSKAR bodycombat

Jag ÄLSKAR bodycombat

.. och dagens pass kan jag meddela var ett av de grymmaste på länge!!! Vi startade med lite lätt uppvärmning, avancerade med massa puls och boxning, massa jumpkickar till tonerna av Fat Base. Billy Idol i mitten, streetfighting med Nickelback och KANON muey thai till tonerna av We will ROCK YOU!!! Mina medlemmar som går på BodyCombat är de coolaste och bästa kunderna som finns.

I BodyCombat handlar det inte om hur man ser ut, utan att man har kul, får en grym träning och man får var hur TOKIG som helst. Jag ser hur alla deltagare går in i känslan av passet och jag får lyckokänslor när jag ser er träna tills sista droppen svett kramats ur… NI ROCKAR!!!

Resultat av min nya älskade pulsklocka: maxpuls- 188 (HA, det var lite bättre än i måndags (den pep rätt mycket undrar om det var ett bra tecken), snittpuls 160 och brända kalorier.. håll i er (trumvirvel)… 701 (tystnad) WOW, helt fantastiskt, tjohoo mm.

Läs mer om BodyCombat här: http://www.lesmills.com/nordic/se/members/bodycombat/bodycombat-group-fitness-program.aspx

Imorgon är det dags för styrketräningsläxan från Mia, så jag ska ladda Ipoden med grym metal och sedan gå loss- här kommer ett smakprov…

0 comments on “Jag ÄLSKAR bodycombatAdd yours →

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *