Glögggrytan!

Kanel, apelsin och glögg! Vad mer behöver man? Inte mycket 🙂

Denna gryta är adventstider – punkt.slut.

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är 2-1024x855.jpg
Glögggryta <3

Glögggrytan
6-8 portioner

1 kg högrev
10 champinjoner
2 stora morötter
4 schalottenlökar
1 msk balsamvinäger
3 dl glögg
1 köttbuljongtärning
2 msk tomatpure
1 kanelstång
1 pressad vitlöksklyfta
1 skivad apelsin
1 tsk Salt
Peppar

Gör så här:
Hacka morötter och champinjoner i bitar.  Skala schalottenlöken och hacka vitlöken. Fräs lök, vitlök och champinjoner i din Crock-Pot eller stekpanna.

Skär köttet i lagom stora bitar och salta och peppra. Bryn köttet i stekpanna och lägg ner resten av ingredienserna i Crock-Poten. Sätt på låg i 7-8 timmar.

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är 1-662x1024.jpg

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *