Det nya livet :)

Det nya livet :)

Jag såg att mitt sista inlägg var en teaser för det nya livet som jag skulle börja med denna höst 🙂

Meningen var att jag skulle sätta upp nya spännande mål med träningen, men det visade sig att det handlade om ett helt annat liv, det som nämligen låg och växte i min mage när jag skrev det utan att jag visste om det <3

Så nu är jag i vecka 22 och magen är stor och resten av kroppen är trött och sliten. Träningsmålen uppgår till att ta sig iväg till gymmet/vattengympa/simning iallafall 3 gånger i veckan för att inte få ont i knän och rygg. Att träna för att underhålla och inte bli bättre är SÅ TRÅKIGT!!! Men jag ska hålla i bättre denna gång så jag kan komma igång bra efteråt.

Det gick ju så snabbt med denna graviditet- vi hann inte med själva utan upptäckte det genom att jag började må illa i vecka 8, så hela sommaren gick utan att vi hade en aning… sneaky little baby 🙂

Pluppen ska komma 4 mars +- 2 veckor så nu är för stora snöboots, gravidvinterjacka och broddar inköpta för att klara att rulla runt som en boll under vintern.

Vi är så lyckliga att vi kunde skapa ett liv till! För oss är det inte självklart… vi önskade verkligen att ha två busfrön och nu kommer vi få det (4 om man räknar med hundarna)

 

 

 

 

0 comments on “Det nya livet :)Add yours →

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *