Det bästa…

Det bästa…

Jag har varit instruktör i 8 år nu och det har varit en fantastisk resa..

I min hälsopedagogutbildning så var jag tvungen att bli instruktör i något… supergrinig för att bli tvingad att göra något så testar jag spinning- hur svårt kan det vara? Håller på att avlida på ett 75 min pass men blir tokkär i spinning- går utbildning- börjar instruera.

Efter några månader så undrar de som jag var hos då om jag ville testa att köra boxning oxå. You bet! Jag är på- planerade mitt första pass med coola moves och grymma grejer- TOTALFLOPP! Alla tittade på mig som om jag var en utomjordning och jag gjorde allt fel… lovade mig själv dyrt och heligt att aldrig köra box igen… men blev så illa tvungen och det var underbart roligt. Sedan kastade jag mig över allt- Yoga, styrketräning, vattengympa, Core, Pilates och min sista identitetskris var nog när jag slutligen gick en aerobicutbildning. Jag- en aerobicisntruktör? Mina gamla hårdrockarvänner skrattade så de kissade på sig…

Spinning ligger mig alltid varmt om hjärtat och får jag inte köra det så mår jag dåligt.

Sedan kom BodyCombat! Kärlek och jag blev komplett. Jag är totalt obsessed och jag får lyckokänslor när jag kommer hem från kvartalsutbildningen med min nya fina DVD och sitter uppkrupen i soffan och vinkar till Dan & Rachael Cohen i TV:n som gör programmen och sitter och bara är lycklig!

I BodyCombat är allt tillåtet. Man får skrika, hoppa, skutta, skratta, fjanta sig, slåss på blodigt allvar och hade jag inte haft denna underbara träningsform genom några riktigt skitiga tider förra året så vet jag inte vad jag gjort.

Det som är fantastiskt är att det är så många hos oss på World Class som upptäckt att det passar er oxå och det gör mig ännu gladare. För hur pissigt man än mår och hur verkligen INTE man är sugen på att träna- så går man in i en sal och ser alla underbara medlemmar och får ta del av era träningsupplevelser och energi och jag är i himmlen. Jag har under 8 år minst haft 2 pass i veckan och som mest 7 och jag har ALDRIG gått från ett pass och inte varit glad och energifylld!

Detta är det som gör att jag är glad och orkar genom alla tuffa tider som alla har någon gång i livet då och då.

Så mitt råd är:
– Hitta ert träningspass som gör er helt tokiga och helt slutkörda så det inte finns plats för något annat att vara nöjd och trött!

– Hitta det som ger er mer energi än det tar!

– Hitta det som ni längtar att få gå till varje vecka (jag fick mail från en kund som skulle till fjällen och var helt förstörd över att missa combaten 2 gånger- DET gör mig tokglad!)

– Hitta det som gör ditt liv bättre!

Det är okej att bli galen 🙂

Keep it real and stay with the fight!

0 comments on “Det bästa…Add yours →

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *